Breaking News

Τα «μαζεύει» ο Μαυρίδης για την Έλενα Παπαρίζου: «Έγινε μια μεγάλη παρερμηνεία...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη εβδομάδα έμειναν άναυδοι οι συνεργάτες του Πρωινού με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Τόνυ Μαυρίδης σε εβδομαδιαίο περιοδικό, στην οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πολύ προσωπικά δεδομένα της τραγουδίστριας και πρώην συντρόφου του Έλενας Παπαρίζου.

Τώρα ο Τόνυ Μαυρίδης λέει: «Έγινε μια μεγάλη παρερμηνεία σ' όλο αυτό το πράγμα και έχω λάβει τα μέτρα μου και τις επόμενες μέρες θα μιλήσει και ο δικηγόρος μου. Αυτά που ειπώθηκαν δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως βγήκαν».

«Έχω γίνει έξαλλη. Όταν κάνουμε μια βλακεία και λέμε μια χαζομάρα στον δημοσιογράφο, μετά το επιχείρημα είναι "ήταν off the record". Τόνυ Μαυρίδη όταν δίνεις μια συνέντευξη σε δημοσιογράφο ποτέ δεν είναι off the record» σχολίασε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω".

«Και ασφαλιστικά μέτρα να κάνει υπάρχει η μαγνητοφώνηση, που είναι υποχρεωμένος ο δημοσιογράφος να την έχει κρατήσει και από κει και πέρα φαίνονται όλα. Και στη δικαιοσύνη να πας, αν αυτά τα πράγματα έχουν ειπωθεί και έχει ακουστεί η φωνή τελείωσε» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Epsilon.