Breaking News

«Όλοι μαζί μπορούμε»: Τουλάχιστον 60.000 στο Καλλιμάρμαρο - Όσα έγιναν στη μεγάλη συναυλία (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης έστειλαν το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουλίου τουλάχιστον 60.000 άνθρωποι, που κατέκλυσαν το Παναθηναϊκό Στάδιο, στη μεγάλη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε», που πραγματοποιήθηκε με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Αν και δεν ανακοινώθηκε ακόμη επίσημα το αποτέλεσμα της συναυλίας, πληροφορίες κάνουν λόγο για συγκέντρωση τουλάχιστον 20 τόνων τροφίμων.

Όσον αφορά τη συναυλία, ο Διονύσης Σαββόπουλος συνέπραξε μουσικά με σπουδαίους καλλιτέχνες, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του ίδιου αλλά και γενικά του ελληνικού τραγουδιού.

Ανάμεσά τους οι: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Χαρούλης, Δήμητρα Γαλάνη, Μαρία Φαραντούρη, Φοίβος Δεληβοριάς, Νικος Ζιώγαλας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Ζουγανέλης, Βιολέτα Ικαρη, Βασιλική Καρακώστα, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Κατερίνα Πολέμη, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης και Μελίνα Τανάγρη. Συμμετείχαν, επίσης, η μπάντα του πολεμικού ναυτικού και η χορωδία GraduArti.

Δείτε στιγμιότυπα από τη μεγάλη συναυλία στο βίντεο της εκπομπής "Τώρα" του ΣΚΑΪ.