Breaking News

«Ο άντρας των ονείρων μου»: Έρχεται στο Star...

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα τέλη Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την καθημερινή κομεντί που θα δούμε τη νέα σεζόν από τη συχνότητα του καναλιού της Κηφισιάς...

Μια σειρά που κατέκτησε το κοινό της Νοτίου Κορέας επέλεξε να εντάξει στο νέο του πρόγραμμα το Star. O αρχικός της τίτλος είναι «Μy husband got a family» (Ο άντρας μου έχει οικογένεια), όμως στη χώρα μας θα προβληθεί ως «Ο άντρας των ονείρων μου», σε διασκευή των Αποστόλη Τσαούσογλου και Εμμανουέλας Αλεξίου και σκηνοθεσία των Ρέινας Εσκενάζι και Κώστα Κιμούλη. 

Η ιστορία πραγματεύεται κάτι που, παραδοσιακά, ως Έλληνες γνωρίζουμε καλά: όταν παντρεύεσαι κάποιον, παντρεύεσαι και το σόι του!

Υπόθεση

Η Αθηνά (Βασιλική Τρουφάκου) είναι μία επιτυχημένη επαγγελματίας, που γνωρίζει και εpωτεύεται τον Τζακ (Δημήτρης Λιακόπουλος). Μαθαίνοντας, δε, πως είναι υιοθετημένος και πως οι θετοί του γονείς ζουν στη Μεγάλη Βρετανία, νιώθει πως βρήκε τον άντρα των ονείρων της!  

Το ζευγάρι σύντομα παντρεύεται και ζει μια ειδυλλιακή ζωή, χωρίς πεθερικά και απρόοπτα... μέχρι που στη γειτονιά τους μετακομίζει η φασαριόζικη οικογένεια Καρασαββιδη! 

Μια κλασική ελληνική οικογένεια, δηλαδή, η οποία αποτελείται από τη γιαγιά Ιωάννα (Ελένη Γερασιμίδου), τα τρία παιδιά της και τα εγγόνια της. Μόνο που οι Καρασσαβίδηδες έχουν ένα μεγάλο μυστκό: πριν από 26 χρόνια, όταν γεννήθηκε το τρίτο παιδί του Πανίκου (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) και της Αγγελικής, εξαφανίστηκε ο τετράχρονος γιος τους, Γιάννης, και η οικογένεια έμαθε να ζει με αυτόν τον καημό.

Αυτός ο χαμένος γιος, όμως, μεγάλωσε σε μια άλλη οικογένεια και είναι ο Τζακ ο οποίος για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνει, νιώθει απίστευτη οικειότητα με τους γείτονες, γεγονός που κάνει έξαλλη τη γυναίκα του η οποία δεν τους αντέχει στιγμή.

Σύντομα, λοιπόν, και όταν πια αποφασίζει να αναζητήσει τη βιολογική του οικογένεια, οι υποψίες επιβεβαιώνονται και επανενώνεται με την οικογένεια Καρασαββίδη, η οποία πλέον εισβάλλει για τα καλά στη ζωή του φρεσκοπαντρεμένου ζευγαριού...

Στη σειρά θα δούμε τους ηθοποιούς Ελένη Γερασιμίδου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Άννα Αδριανού, Ρένο Χαραλαμπίδη, Νικολέτα Βλαβιανού, Δήμητρα Σιγάλα, Βασιλική Τρουφάκου, Δημήτρη Λιακόπουλο, Μαριέλλα Σαββίδου, Χάρη Τζωρτζάκη, Πέννυ Φοινίρη και Χάρη Αριστείδου.

Η παραγωγή βρίσκεται στο στάδιο του ρεπεράζ, για την επιλογή των φυσικών τοποθεσιών που θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα. Εκτός από το Star, η σειρά θα προβληθεί και από το MegaOne Κύπρου.

Πηγή: περιοδικό "7 Μέρες TV"