Breaking News

Καίτη Φίνου: «Μου είχαν απαγορεύσει να βλέπω το Στάθη Ψάλτη στο νοσοκομείο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Καίτη Φίνου υποδέχτηκε στο "Σπίτι του Ηθοποιού", όπου διαμένει, τη Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου, σπιτάκι μου".

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο χαμό του αγαπημένου Στάθη Ψάλτη, ενώ αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψή της ότι της απαγορευόταν να τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Με το Στάθη είχαμε να μιλήσουμε 3,5 χρόνια περίπου... δεν είναι ότι τσακωθήκαμε και δεν μιλούσαμε. Ξαφνικά έμαθα ότι πήγε στο νοσοκομείο. Περιττό να σου πω ότι πήγα και στο νοσοκομείο στις αρχές που μπορούσε να μιλήσει. Πήγα μία φορά γιατί μου απαγορευόταν η είσοδος στο νοσοκομείο μόνο εμένα... νομίζω μόνο εμένα. Πήγα μία φορά τότε και μία φορά κρυφά όταν μπήκε στην εντατική. Παρακάλεσα τις νοσηλεύτριες, μπήκα μέσα, κάθισα, του μίλησα, είπα αυτά που ήθελα να πω και τον αποχαιρέτησα...

Μου το απαγόρευαν. Απαγορευόταν να μπω... το είπαν σε φίλους μου και σε έναν άλλο, που δεν ήξεραν ότι ήταν τόσο φίλος μου, ότι η Φίνου απαγορεύεται, δεν πρέπει να είναι εδώ...

Είχαμε αρραβωνιαστεί 6-7 φορές, είχα χάσει το λογαριασμό μετά από κάποια στιγμή. Χωρίζαμε γιατί ήταν μια πολύ έντονη σχέση. Τότε ο Στάθης ήταν στα πολύ επάνω του. Όλες οι γυναίκες έπεφταν πάνω του.

Είχε ένα διαμέρισμα αυτός και πλήρωνε το ενοίκιο για να το' χει να βάζει κάποια πράγματα δικά του μέσα. Το καθάρισαν η πρώην γυναίκα του η Κάτια και η Μαρία η κόρη του και με έβαλαν μέσα. Για ένα διάστημα πλήρωνε και τα ενοίκιά μου και τα ρεύματά μου, μέχρι να πιάσω δουλειά. Με την Κάτια είχα καλές σχέσεις.

Στην κηδεία πήγα πιο νωρίς, τον είδα. Σαν να ξεκόλλησε ένα κομμάτι μέσα απ' την καρδιά μου και να χάθηκε...»