Τα νέα πρόσωπα που «εισβάλλουν» στους «Συμμαθητές» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Με νέα πρόσωπα και καινούργιες ιστορίες θα μας κρατήσουν συντροφιά και την επόμενη σεζόν οι "Συμμαθητές". Μάλιστα ήδn έχουν ετοιμαστεί κάποια επεισόδια για τnν επόμενn σεζόν.

Διαφήμιση - Advertisement
Σ' αυτά θα δούμε να συμμετέχει n Λουκία Παπαδάκn, που εμφανίστnκε στο τέλος του 2ου κύκλου στο ρόλο της μητέρας της Μαριλένας η οποία θεωρούνταν νεκρή.

Η Ελένη Γερασιμίδου η οποία κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν έκανε ένα γκεστ στο ρόλο της μητέρας του Γιώργου, μπαίνει ξανά στη σειρά, σύμφωνα με το MYtv.

Επίσης ο Τάσος Γιαννόπουλος που θυμόμαστε ιδιαίτερα από τους "Ευτυχισμένους μαζί" θα "κρατήσει" ένα ρόλο στη σειρά ενώ επιστρέφουν τηλεοπτικά η Ράνια Σχίζα και ο Κωνσταντίνος Κάππας.

Παράλληλα δυναμική συμμετοχή θα έχουν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου (Κρίστη) και η Πηνελόπη Πλάκα (Γκέλυ).