Breaking News

Παρουσίασε το νέο cd ο Πασχάλης Τερζής - Οι δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Πασχάλης Τερζής επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα της χώρας με τη νέα του δισκογραφική δουλειά "Ό, τι κι αν πεις σου λέω ναι".

Στην παρουσίαση, που έδωσαν το "παρών" η γυναίκα του, η κόρη του και δεκάδες συνάδελφοί του και φίλοι του, βρέθηκε η κάμερα του "Happy Day".

"Μετά το τέλος αυτού του άλμπουμ νοιώθω πιο ολοκληρωμένος σαν τραγουδιστής" τόνισε ο Πασχάλης Τερζής στην παρουσίαση.

Στη συνέχεια δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Μετά από πέντε χρόνια κάποια τραγούδια ήταν το έναυσμα για να ξανατραγουδήσω για τους φίλους μου. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Η δουλειά μου δε μου είχε λείψει ούτε και το τραγούδι γιατί τραγουδούσα κάθε μέρα, όπου βρισκόμουν... στο σπίτι, στο καφενείο, στο αυτοκίνητο... Δε ξέρω αν θα υπάρξει επόμενο γιατί οι άνθρωποι όταν κάνουν σχέδια ο θεός γελάει. Δε μετάνιωσα καθόλου που περίμενα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί έπρεπε να βρω αυτό που θα με συγκινήσει".

"Έκανα ένα δίσκο και μέχρι εδώ" είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: "Το τραγούδι δε  με κούρασε, η νύχτα με κούρασε.

Αναφερόμενος σε όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, είπε: "Δε στεναχωρήθηκα καθόλου γιατί εγώ ξέρω τι μου συμβαίνει. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει, έχει το δικαίωμα αυτό..."

Δείτε το βίντεο.



Ακούστε το ομώνυμο τραγούδι "Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι".