Breaking News

Συγκλονίζει η ιστορία της 23χρονης Karla: «Με βiaσαv 43.200 φορές...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μοιράστηκε την σπαρακτική εμπειρία της με την ελπίδα να ευαισθητοποιήσει τις Αρχές και το κοινό για τη σωματεμποpiα αμέτρητων κοριτσιών σε όλο τον κόσμο, που καταστρέφει τις ζωές τους.

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, η Karla Jacinto από το Μεξικό μίλησε στο CNN για τον εφιάλτη που πέρασε.

"Προέρχομαι από δυσλειτουργική οικογένεια. Είχα κακoποιηθεi σ3ξουαλικά στην ηλικία των πέντε ετών από ένα συγγενή" αποκαλύπτει η ίδια.

Στα 12 της νόμισε ότι γνώρισε τον άντρα που θα της άλλαζε τη ζωή ο οποίος της είπε ότι είχε κακoποιηθεi και ο ίδιος και τη συγκίνησε. "Έζησα μαζί του για τρεις μήνες και μου φερόταν πολύ καλά. Μου άρεσε πολύ. Μου αγόρασε ρούχα, μου έδωσε την προσοχή του, μου αγόρασε παπούτσια, λουλούδια, σοκολάτες. Τα πάντα ήταν όμορφα"  είπε στο CNN.

Στη συνέχεια όμως, όπως είπε, άρχισε να της λέει ποια είναι η δουλειά του και τι να κάνει για να ικανοποιεί τους άντρες. Η πρώτη της φορά που εργάστηκε ως πόpvη ήταν στην Γκουανταλαχάρα, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

Χαρακτηριστικά περιγράφει μια εφιαλτική εμπειρία της με τον άντρα που την οδήγησε στην ποpvεiα: "Με χτυπούσε με αλυσίδα σε όλο το σώμα μου. Με χτύπησε με τις γροθιές του, με κλώτσησε, μου τράβηξε τα μαλλιά μου, με έφτυvε στο πρόσωπο, και εκείνη την ημέρα με έκαψε με καυτό σίδερο".


"Είχαμε λυπημένα πρόσωπα. Υπήρχαν κορίτσια που ήταν μόλις δέκα ετών. Υπήρχαν κορίτσια που έκλαιγαν. Είπαμε στους αξιωματικούς πως είμαστε αvήλικεs και κανείς δεν έδινε προσοχή" τονίζει η Karla.

Bιaστηκε 43.200 φορές σε διάστημα 4 χρόνων, όπως υποστηρίζει. Την ανάγκαζαν να πηγαίνει με τουλάχιστον 30 άντpες την ημέρα για 4 χρόνια χωρίς να έχει το δικαίωμα να ξεκουράζεται ούτε για μία ημέρα.

Το 2008 τελικά διασώθηκε κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης κατά της εμποpiας ανθρώπων στην Πόλη του Μεξικού, όταν ήταν 16 ετών.

Η Karla σήμερα είναι 23 ετών και έχει γίνει ένας συνήγορος κατά της εμπορίας ανθρώπων ενώ έχει μοιραστεί την ιστορία της σε δημόσιες εκδηλώσεις και συνέδρια.

Νωρίτερα το 2015, μίλησε με τον Πάπα Francis στο Βατικανό ενώ είπε την ιστορία της και  στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών.