Breaking News

Χρυσάφι στο Μπερναμπέου από τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφιέρωσε τη Χρυσή Μπάλα που κέρδισε πριν λίγες μέρες, στο κοινό του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και γνώρισε την αποθέωση. 

Ο Πορτογάλος μπήκε χθες (25/1/14) για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ρεάλ μετά τη βράβευσή του στις 13 Ιανουαρίου στο γκαλά της FIFA στη Ζυρίχη. Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας των "μερένγκες" με τη Γρανάδα, ο Κριστιάνο πήρε τη Χρυσή Μπάλα στα χέρια του και τη σήκωσε ψηλά, παρουσιάζοντάς τη σε όλο το στάδιο.

Στη συνέχεια φώναξε όλους τους συμπαίκτες του καθώς και τον έφορο του γηπέδου, Αγουστίν Ερερίν, με τους οποίους πόζαρε για την αναμνηστική φωτογραφία. Την ίδια στιγμή οι δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι αποθέωναν τον Πορτογάλο, ενώ παράλληλα σε όλη την έκταση των κερκίδων είχε δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό χρυσό κορεό, μέσα στο οποίο υπήρχαν με μπλε χρώμα τα γράμματα "CR7"! 

Όση ώρα συνέβαιναν όλα αυτά, τα μάτριξ του γηπέδου έπαιζαν ένα βίντεο με highlights του Κριστιάνο από την περασμένη χρονιά και εικόνες από τη βράβευσή του στη Ζυρίχη.