Breaking News

Θεσσαλονίκη: Η καγκελοφραγμένη στρατιωτική παρέλαση των επισήμων...

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται  η στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια. Στην παρέλαση  παίρνουν μέρος άρματα μάχης και πολεμικά της αεροπορίας μετά από τρία χρόνια.

Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος δήλωσε την Παρασκευή ότι «οι παρελάσεις πρέπει να γίνονται με τη δόξα και την τιμή που αναλογεί στις σπουδαίες αυτές στιγμές που γιορτάζουμε στον τόπο μας, χωρίς μιζέρια, αλλά με υψηλό αίσθημα υπερηφάνειας δυναμώνοντας το φρόνημα του ελληνικού λαού αλλά και των ενόπλων δυνάμεων».

Στην εξέδρα των επισήμων βρίσκονται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος που εκπροσωπεί την κυβέρνηση, ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου, οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης, Γ.Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ.Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Θεοφ.Παππάς, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Μητροπολίτης Άνθιμος και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο.

Δυστυχώς η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940, που έπρεπε να είναι μια γιορτή του Ελληνικού λαού, κατάντησε η επέτειος των επισήμων...