Breaking News

ΠΑΟΚ - Μακάμπι Χάιφα 3-2: Επική ανατροπή για το Δικέφαλο!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επική ανατροπή για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που θα θυμούνται για πολύ καιρό όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου. 3 γκολ, 2 χαμένα πέναλτι κι ένα δοκάρι είχε το μενού... αλλά για να γίνουν όλα αυτά έπρεπε πρώτα να καρδιοχτυπήσει τους φίλους του που τον είδαν να βρίσκεται πίσω στο σκορ στο 21' λεπτό με 0-2, ενώ είχε προηγηθεί το τραγικό λάθος του Κατσουράνη στο 1ο γκολ. 


Πήγε να γυρίσει το ματς από το ημίχρονο αλλά δεν του βγήκε...
Με αντεπίθεση διαρκείας όμως έκανε το 2-2 με Βίτορ και Νίνη για να λήξει το ημίχρονο ισόπαλο, μιας και ο Στοχ δεν κατάφερε να στείλει 2 φορές τη μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι. Στην πρώτο πέναλτι μάλιστα, μετά την απόκρουση από το Σαράνοφ, ο Νίνης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. 

Το γκολ της νίκης ήρθε τελικά στο 66' από το Σαλπιγγίδη, που μετά από σέντρα του Λίνο, πέρασε τη μπάλα από μια "κλειδαρότρυπα" στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ που είναι πλέον πρώτος στον όμιλό του κρατάει την τύχη της πρόκρισης και της 1ης θέσης στα χέρια του.

Γκολ: Βίτορ 34', Νίνης 38', Σαλπιγγίδης 66' - Εντλόβου 13', Γκολάσα 21'

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης (60' Λούκας), Στοχ (87' Λόρενς), Σαλπιγγίδης (C) (78' Βούκιτς), Αθανασιάδης
Μακάμπι Χάιφα (Αριέλ Μπενάντο): Σαράνοφ, Τουάθα, Μεσούμαρ (73' Αζουλάι), Πιλιάφσκι, Μπόκολι (C), Τσότσαλιτς, Γκολάσα, Γιαντλίν (69' Κατάν), Εζρά, Εντλόβου (46' Αμπουχατζίρα), Ράγιος
Κίτρινες κάρτες: Κίτσιου 42' - Τσότσαλιτς 38', Εζρά 44', Μεσούμαρ 61'