Breaking News

Σάρωσε μέσα σε λίγες ώρες το νέο video clip της Ariana Grande (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) κυκλοφόρησε το νέο video clip της Ariana Grande για το τραγούδι "Thank U, Next", το οποίο το μεσημέρι του Σαββάτου  ξεπέρασε τα 35 εκατομμύρια views!

Το βίντεο ανοίγει με πρωταγωνιστές της ταινίας "Mean Girls", ενώ γίνεται και αναφορά στον πρόσφατο χωρισμό της με τον αρραβωνιαστικό της Pete Davidson.

Η 25χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια πέρασε μία δύσκολη περίοδο, που ξεκίνησε τον Μάιο του 2017, όταν είχε σημειωθεί τρομοκρατικό στο Manchester Arena, στο τέλος της συναυλίας της, που στοίχισε τη ζωή σε 22 άτομα.

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου βρέθηκε νεκρός από υπερβoλική δόση ναpκωτικώv ο πρώην σύντροφός της Mac Miller, τον οποίο είχε χωρίσει λίγο καιρό πριν.

Λίγες ημέρες μετά, τον ίδιο μήνα, ο εκπρόσωπός της είχε δηλώσει: «Δεδομένου των γεγονότων των τελευταίων δύο ετών, η Ariana θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να αποθεραπευτεί και να ηρεμήσει. Θα χρησιμοποιήσει αυτή την περίοδο για να περάσει χρόνο με τους αγαπημένους της και να ασχοληθεί με τα νέα τραγούδια της. Ευχαριστεί τους fans της για την κατανόησή τους».

Τον Οκτώβριο η Daily Mail, επικαλούμενη πηγές του TMZ, ανέφερε ότι η Ariana Grande  και ο Pete Davidson χώρισαν, μετά από 5 μήνες σχέση, καθώς και οι δύο συνειδητοποίησαν ότι απλά «δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή γι' αυτούς»...

Δείτε το video clip.