Breaking News

Η Πηλιάκη μίλησε για πρώτη φορά για την απώλεια της αδερφής της: «Με στιγμάτισε και άλλαξε τη ζωή μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις χθεσινές συγκινητικές δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου και του Μιχάλη Σεΐτη, σήμερα το Πρωινό πρόβαλε και τη συνέντευξη της Όλγας Πηλιάκη, που αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο επέλεξε τη χορογραφία που θα δούμε σήμερα το βράδυ, στο 7ο live του "Dancing With The Stars".

Η γυμνάστρια του ανσάμπλ, που ασχολείται επαγγελματικά και με το χορό, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην απώλεια της αδερφής της. Εμφανώς φορτισμένη, δήλωσε μπροστά στην κάμερα:

«Το τραγούδι που θα χορέψω έχει να κάνει με την απώλεια της αδερφής μου, που με στιγμάτισε και άλλαξε τη ζωή μου. Δε μου είναι καθόλου εύκολο να μιλάω γι' αυτή την ιστορία, είναι η πρώτη φορά που μιλάω γι' αυτό...

Ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερή μου. Την έχω χάσει βέβαια εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αποφεύγω να μιλάω γιατί δεν θέλω να το αφήνω να με παίρνει από κάτω...

Μέσα απ' αυτό βγήκα πιο δυνατή. Αισθάνομαι ότι είναι κάπου εκεί ψηλά και με βλέπει και θέλω να πιστεύω ότι είναι χαρούμενη για μένα…Θέλω να θυμάμαι τις ευχάριστες στιγμές της και θέλω να της αφιερώσω αυτό το χορό».