Breaking News

Πρόωροι τίτλοι τέλους για το «Late Night» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες είχε γίνει γνωστό ότι Γρηγόρης Αρναούτογλου θα είχε συνάντηση με τον Γιάννη Λάτσιο για να κάνουν απολογισμό του Nomads, αλλά και να συζητήσουν τη μελλοντική συνεργασία τους σε άλλο πρότζεκτ. Επίσης, πληροφορίες ήθελαν το "Late Night" του Γιώργου Λιάγκα να επιστρέφει για το νέο έτος τη μεθεπόμενη εβδομάδα...

Σύμφωνα με την εκπομπή "Happy Day" το "Late Night" ρίχνει πρόωρα τίτλους τέλους. Τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες, ίσως και χθες και "κόπηκε"  η εκπομπή στα μέσα της σεζόν;

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε ότι ο παρουσιαστής θα έχει ακόμη ένα ραντεβού, προκειμένου να συζητήσει αν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με το κανάλι, μέσα από μία νέα εκπομπή, πιθανώς απογευματινή. Μεταξύ άλλων, η Τίνα Μεσσαροπούλου εξήγησε σήμερα στο "Happy Day".

«Πρόκειται να υπάρξει ένα ολικό facelift του προγράμματος του Ant1 - ένα κομμάτι έχει να κάνει και με το κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα - διότι το δεύτερο μέρος της σεζόν ο Ant1 έχει σκοπό να τα αλλάξει όλα και το βλέπουμε με την απόφαση αυτή. Δεν θα δούμε τίποτα το ίδιο.

Το κόψιμο της εκπομπής είναι μία συνισταμένη πολλών πραγμάτων. Δεν είναι τόσο τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί τα νούμερα ήταν αρκετά ικανοποιητικά για την εκπομπή. 

Όμως, υπήρχε μία γενικότερη δυσαρέσκεια ως προς το Γιώργο Λιάγκα και ήταν περισσότερα τα προβλήματα που δημιουργούσε η εκπομπή αυτή στο κανάλι, παρά αυτά που επέλυε ουσιαστικά».

Να σημειωθεί ότι και το "The 2night show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν θα επιστρέψει στο πρόγραμμα του Ant1.

Δείτε το βίντεο.