Survivor: Εκπλήξεις για Βασάλο και Σπαλιάρα στην επικοινωνία των Μαχητών (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη νίκη τους στο έπαθλο επικοινωνίας οι Μαχητές είδαν βίντεο με μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα

Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες μέρες μια Κύπρια και μια Ελληνίδα, που διεκδικούν τον τίτλο της κοπέλας του Κωνσταντίνου Βασάλου, "ξεκατινιάστηκαν" στο Facebook,  για χάρη του. Ο λόγος για τη Μαρί Ρόουζ, που πρόσθεσε το Vasalou στο προφίλ της, και τη Βασιλική που υποστηρίζει ότι έχει σχέση με τον παίκτη των Μαχητών.

Στην επικοινωνία ο Βασάλος είδε βίντεο με μήνυμα από τη Μαρί Ρόουζ η οποία όπως φαίνεται είναι αποφασισμένη να τον διεκδικήσει.

Από την άλλη η σeξι και γλυκιά γυμνάστρια, Ζωή Τζάνη, σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα, του έστειλε μήνυμα. Ο Σπαλιάρας την κοίταζε και "έλιωνε", ενώ είπε ότι του φάνηκε όμορφη.

Δείτε όσα εξελίχτηκαν στην επικοινωνία των Μαχητών.